Als u op onze site een product bekijkt kan u dit in een virtueel winkelmandje steken. U kan ondertussen verder surfen, en uw winkelmandje blijft ten allen tijde beschikbaar.

Indien u klaar bent kan u naar het winkelmandje gaan om uw bestelling nog eens te bekijken en af te ronden indien u dit wenst. U kan hier nog steeds producten verwijderen of aantallen veranderen indien u dit wenst.